Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici
 
Estilismes amb criteris d'ecodisseny i roba de la recollida selectiva 24 de novembre de 2009 al PalaDimecres, 02 de Desembre del 2009
El departament de Moda de l’Institut La Garrotxa va participar el passat dimarts dia 24 de novembre de 2009 al Palau de Congressos de Girona, en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus se celebrà l’ENRENOU DE ROBA.

Varen participar un total 10 alumnes de l’especialitat de Moda entre la categoria d’estudiant i dissenyador novell

L’Enrenou de roba ha consistit en una marató de 10h en les quals 40 dissenyadors professionals, novells i estudiants van fer volar la seva imaginació i creativitat per ecodissenyar nous estilismes partint de 4 tones de roba de segona mà.

Una activitat promoguda per l’Agència de Residus de Catalunya, l’Ajuntament de Girona i la Cooperativa Roba Amiga que té l’objectiu d’accentuar la importància d’allargar la vida de la roba de segona mà fent èmfasis en el valor del producte com a matèria primera d’alta qualitat ir sensabilitzar en la prevenció dels residus tèxtils en el sí de la nostra societat.

El jurat del Premi estava format per a representants del món professional i acadèmic de la moda i del medi ambient.
Agència de Residus de Catalunya
Ajuntament de Barcelona
Cooperativa Roba Amiga
Projecte Bressol del Departament d’Innovació, Universitats i Empreses.
IES-SEP la Garrotxa
Instituto Europeo Di Design
Ártidi Escuela Superior de Escaparatismo y Visual Merchandising

A les 6h de la tarda del mateix dia 24 de novembre es celebrà la visita guiada dels estilismes elaborats i es va fer el lliurament dels premis dels estilismes guanyadors per a les dues categories del concurs: estudiants i professionals. Cal dir que el treball elaborat pers les nostres alumnes va ser d’un nivell molt alt i com a resultat de la categoria estudiant la guanyadora va ser l’alumna Flora Renftle del nostre Institut. Enhorabona a totes les participants.

Departament de Moda


 
 
<<

 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10