Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici > CC FF Grau Superior > Patronatge i Moda > Activitats
 
Flora Renftle, alumna de patronatge , finalista de la I Muestra Nacional de Jóvenes Diseñadores Dijous, 08 d'Octubre del 2009
L´alumna del cicle formatiu de grau superior de patronatge de l´IES La Garrotxa, Flora Renftle, va estar seleccionada com a finalista en la categoria jove dissenyador de la “I Muestra Nacional de Jóvenes Diseñadores de Moda de Cantabria”.

L´objectiu d´aquest certamen era premiar al millor dissenyador de moda nacional en tres categories: jove dissenyador, dotat amb 5.000 euros; millor banyador, amb 2.000 euros, i millor complement, amb 2.000 euros més. Els aspirants van tenir de presentar el juliol passat, els dissenys de tres peces de vestir. El jurat va seleccionar els 15 finalistes i va fixar en cada cas quin dels tres dissenys presentats s´havia de confeccionar per la seva desfilada en passarel.la el passat 19 de setembre a Santander. Dels tres dissenys de vestits presentats per la Flora Renftle, el model escollit per presentar en la “Gran Final” va estar un vestit inspirat en el segle XVIII on la combinació de colors i teixits i les formes bufades oferïen un intercanvi d´efectes seguint l´estètica de les noves tendències.


 
 
<<
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10