Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CAS CC FF Grau Superior
 
Inici > Mobilitat
 
Mobilitat

ESRASMUS+

INSCRIPCIONS BEQUES ERASMUS 2017/18 

Prova de nivell de llengua estrangera per a beques Erasmus de l'Institut la Garrotxa

 • Documentació complementària a portar al Centre Integral de l'Institut la Garrotxa: CV i carta personal explicant els motius de participació en aquesta convocatòria
 • Realització de la prova d'Anglès/Francès: 
                         

dimecres 29/11 a les 16:00h pels lumnes que van de tardes (només prova anglès)


dijous 14/12 de 11:00 a 13:00h pels alumnes que van de matins (anglès i francès)

Lloc: centre integral de l’Ins La
Garrotxa

 • Publicació de la baremació de notes: 19/12/17
 • Llista d'admesos i suplents: 20/12/17

PROJECTES INTERNACIONALS

L’Institut la Garrotxa té una llarga tradició en projectes Internacionales i estades de cicles formatius de grau mitjà, grau superior i batxillerat. Tal i com s’especifica en el Projecte Educatiu de Centre, alguns dels objectius a llarg termini del projecte lingüístic del centre són els següents:

 • Potenciar el coneixement de l’anglès com a llengua franca internacional i del francès com a segona llengua estrangera.
 • Fomentar el desig pel coneixement i l’ús de les llengües com un element d’unió de la societat i mai com un element de discriminació.


A més a més, també es volen assolir els següents objectius:

 • Promocionar la realització de pràctiques a l’estranger amb la finalitat de millorar els coneixements i CV dels alumnes. També com a instrument de creixement personal.
 • Promocionar l’intercanvi de coneixements i bones pràctiques amb altres entitats.
 • Internacionalització del centre, com a eina de millora.


El centre ocupa 12 edificis amb un total de 8.714m2 i té classes, tallers, sales de reunió i molts altres espais que afavoreixen les activitats d’intercanvi.

ESO i Batxillerat

Des dels anys 90 que el nostre centre ha participat en Comenius i ha treballat també amb intercanvis amb altres països a nivell de llengua anglesa i francesa. A més a més,  s’han promogut estades amb famílies per tal d’incentivar l’ús de la llengua i conèixer una altra cultura. Veure graella amb la mobilitat d’ESO i Batxillerat del llarg dels anys.

CICLES DE GRAU MITJÀ

Ja des de l’any 1992 quan es van iniciar els cursos transnacionals finançats pel Departtament de Treball, que des de llavors, el nostre centre ha rebut i també ha enviat
periòdicament  estudiants ha realitzar estades en empreses estrangeres, i el centre ha rebut l’estada d’estudiants estrangers. Veure graella amb la mobilitat de cicles de Grau Mitjà del llarg dels anys.

CICLES DE GRAU SUPERIOR

Uns anys més tard, el nostre centre es va iniciar amb els intercanvis organitzats pels alumnes de Grau Superior. Veure graella amb la mobilitat de cicles de Grau Superior del llarg dels anys.

PROFESSORAT

No només els alumnes han fet intercanvis internacionals sinó que els professors del nostre centre també n’han format part dintre del marc Leonardo:

 • IVOLVE (2004-2007). Aquest projecte treballava una combinació òptima de  mètodes educatius per a la formació professional.
 • i2i (2008-2009). En aquest projecte es va aconseguir un manual per a l’organització i participació en projectes internacionals per a empreses, alumnes i professors.
 • Des del 2015 els professors també participen en el projecte Erasmus+

PLACES OFERTADES CURS 2017/18

GRAU MIG 10 / GRAU SUPERIOR 4 / PROFESSORAT 8 

 ESOBAT

Projectes curs 17/18

Projectes curs 17/18 

Projectes realitzats

Projectes realitzats

 

CFGM(VET) 
CFGS(HE) 

Projectes curs 17/18

Projectes curs 17/18 

Projectes realitzats

Projectes realitzats

 

PROFESSORAT

Projectes curs 17/18

 

Projectes realitzats


CRITERIS DE SELECCIÓ DELS ASPIRANTS

 


Enllaços d'interès


Noticies

Estades Erasmus 2017-Irlanda[Mobilitat]Dijous, 18 de Gener del 2018
El passat 9 de gener l' Eduard José i en Pau Planella, exalumnes d'Agrària,  varen venir a l'Ins La Garrotxa a explicar-nos la seva experiència a Irlanda el passat juliol de 2017. Van fer una estada de pràctiques b... Llegir més
 
 
ERASMUS + PROGRAMES DE MOBILITAT[Mobilitat]Dimecres, 22 de Novembre del 2017
L’Institut La Garrotxa té una llarga tradició en la promoció i organització de mobilitats internacionals, tant a nivell d’ESO, com de batxillerat i Formació Professional.  Concretament en l’... Llegir més
 
 
GET A GRIP, a sustainability challenge.[Mobilitat]Dimarts, 21 de Novembre del 2017
Get a grip is an educational project in which 3rd ESO students are involved together with students from the Netherlands, Iceland and Scotland. The main goal is the environment and sustainability and seeing that through small local actions can have a ... Llegir més
 
 
Intercanvi 2017-Alumnes Batxillerat - Alumnes Ermelo[Mobilitat]Dimarts, 10 d'Octubre del 2017
La setmana del 25 al 30 de setembre 2017, els alumnes de 2n de batxillerat que vam anar d’intercanvi a Ermelo (Holanda) per les JECLL, hem rebut els estudiants holandesos a les nostres cases.Hem dedicat tota la setmana amb ells, fent activit... Llegir més
 
 
Intercanvi d'alumnes de Batxillerat a Ermelo[Mobilitat]Dilluns, 13 de Març del 2017
Un grup de setze alumnes de primer de batxillerat vàrem realitzar un intercanvi amb l’institut holandès de  Groevenbeek de la ciutat d’Ermelo durant la setmana de les Jornades d’esport i lleure del nostre insti... Llegir més
 
 
1/3
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10